Julekalender: Luke 3

Ny dag, og ny luke. Vi skal ta en titt på hvem som ble årets Forzaspiller.

Annonse:

Årets Forzaspiller blir kåret at medlemmene i supporterklubben Forza Ranheim. - Må være den gjeveste prisen å få, vi som kan fotball, sier supporterleder Thomas Mostervik.

Det ligger ingen kriterier til grunn. Kun supporterne som stemmer på sin favoritt igjennom året.

- Spilleren kom til Ranheim i 2011. Han spiller ikke bare med hjerte utenpå drakta, men han er bare et hjerte. Du er manifestasjonen for det Ranheim står for, det e itjnå som kjæm tå sæ skjøl, det føles å gi isbjørnen til et familiemedlem (beviset som årets forzaspiller), avslutter supporterlederen.

Årets Forzaspiller er Kristoffer Lie Løkberg. - Jeg er født fotballsupporter selv, så jeg vet det er vi som best peiling på fotball, sier den kommende Brannspilleren som aldri har fått prisen tidligere. 

Bli en del av supporterklubben. Kjøp sesongkort med et juletilbud frem til jul, 500kr for barn, 1200 kr for student og 1500 kr for voksen. Inkludert medlemskap i Forza Ranheim. Sesongkort kjøper du her (Felt A).

Supporterleder Thomas Mosterviks ord om Årets Forzaspiller:

Fra du kom til klubben i 2011 og frem til i dag har du vært og er du en mann og bli glad i. Hjertet utenpå drakta blir bare småtteri når jeg skal beskrive deg - det er bare hjerte! Du er manifestasjonen på det som Ranheim står for... "det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl!" Skulle tro du er født og oppvokst her! Vi får si at Ruth og Lars har gjort en bra jobb!

Første mål 8/7-12 mot Bodø Glimt, og etter det har blitt mange minner, mange oppturer og noen få nedturer. Kneskade mot Mjøndalen i 2016, Hodeskaden i 2017. Men de kom også etter å ha ofret alt for laget, et kjennetegn. Kanskje det var bra du fikk den kneskaden, hvis ikke har spillerne kanskje sittet på bruskasser i garderoben enda.

Årets sesong har vært et eventyr. Et Hollywoodmanuskript som mange ville sagt er science fiction. Du scoret vårt første mål i Eliteserien, mot Stabæk, siden har det gått slag i slag.

Når vi ser deg med tårevåte øyer etter Tromsøkampen så skjønner vi hvor mye det her faktisk betyr for deg. Og vi forstår at det ikke er med lett hjerte du forlater Ranheimsfamilien. For det er slik det føles....å gi prisen til et familiemedlem. Sånn er det på Ranheim.


Annonse fra Eliteserien: