Julekalender: Luke 6

Bak luke nummer seks ser vi tilbake på en overgang fra Deadline Day.

Annonse:

Den 15.august i år takket en stopperkjempe og en bauta foreløbig av i Ranheim. Vi solgte vår nummer 2, Christian Eggen Rismark, til daværende serieleder og senere bronsjemedaljør Brann. Eggen Rismark forsvant ut dørene med en emosjonell tale.

- Det har vært en fantastisk tid i Ranheim. En klubb som har sett potensiale i meg og gitt meg muligheten til å bli en bedre spiller. Jeg kommer alltid til å være Ranheim-fan, uansett hvor jeg spiller, sa Christian om tiden i Ranheim.

Les hele saken om den venstrebeinte Ranheimsgutten her.

Ekte Ranheimsgutt

Christian vokste opp bare et steinkast fra fotballbanen på Ranheim, og har fått Ranheimsfotballen inn med morsmelken. Selv om det ikke bare har vært rake råsa for Christian, kjempet han seg til slutt inn på A-laget og var vår kaptein i opprykksesongen.

Det ble mange omveier til Ranheims seniorlag med spill i 2.- og 3.divisjon før han til slutt ble satset på. Med sitt ekstreme konkurranseinnstinkt og tro på egne ferdigheter utviklet han seg til den spilleren han er i dag. Dette snakket han blant annet om i Podza Ranheim, og om hvordan hans ungdommelige temperament gikk ut over tvillingbroren. Hør episoden her!

Les også dybdeintervjuet med Christian.

Annonse fra Eliteserien: