0-0 i oppgjøret mot Kongsvinger

Ranheim avga årets første poeng, da vanskelige Kongsvinger var motstander. (Arkivfoto)

De første 20 minuttene var det Kongsvinger som Kongsvinger som styrte kampen, med noen få sjanser. Ranheim får en god mulighet rett etter dette, ved at Witry finner en feilvendt Karlsen som vender og skyter, men havner i blokka.

Ranheim kom mer med med i kampen og kom seg seg til flere muligheter.

Mads Reginiussen kom seg til en god sjanse da han fikk ballen inn i mellomrommet, og i god skuddposisjon, skuddet henger keeper med på. Kongsvinger får kontret bra og kom seg til en av største sjansene hittil i kampen, men avslutningen går til side for mål. Lagene gikk til pause uten hverken mål eller særlig godt offensivt spill.

Ranheim fikk corner 10 minutter ut i 2.omgang: Kvande slår den i på bakre hvor Magnus Blakstad står alene, men header dessverre til side for mål. Gjertsen får en strålende kontring og i kjent stil raider han helt frem til 20 meter, men Kongsvinger-forsvareren fikk taklet og kontrollert situasjonen.

Kongsvinger får kort tid senere en god mulighet med en overgang på høyresiden, skuddet smelles av på utsiden av krysstverrliggeren,

Kvarteret før slutt fikk Ranheim frispark på høyresiden der Øyvind Storflor svinger inn et hardt innlegg som blir klarert, i returrommet dukker Witry opp og fyrer av et skudd like utenfor.

Kampen ender 0-0, uten at de store sjanse kom frem i TV-bildet. Begge lag hadde muligheten til å avgjøre, og Ranheim stod for den største sjansen.