2x seier mot Byåsen!

Ranheim Junior Elite møtte Byåsen 2 ganger denne uka. Først på Mandag da Ranheim 2 og Byåsen 2 møttes i 4divisjon. Den kampen endte 4-3 til Ranheim. Deretter ble det spilt kamp i G19 0divisjon på Onsdag. Der vant Ranheim 2-3.

To solide 4divisjonslag møttes til en velspilt og god fotballkamp, med tøffe dueller og godt tempo på mandag.
Byåsen tok ledelsen tidlig i første omgang, men Ranheim tok etterhvert mer over og etter halvspilt omgang fant Kasper Røe, Sondre Sørløkk inne i feltet som stanget inn 1-1. Kort tid etterpå tok Ranheim ledelsen. Andreas Rye fant Sondre Sørløkk utenfor 16 meteren, han rullet videre til Jørgen Valleraunet som banket ballen inn nede ved stolpen. Like før pause fikk Byåsen straffe og 2-2.  Etter hvilen løftet Byåsen laget og Ranheim mistet noe av ballroen, noe som førte til en kamp som bølget fram og tilbake. Ranheim tok ledelsen på en corner, signert Gaute Fløan, før Byåsen reduserte umiddelbart. Like før slutt spilte Sondre Sørløkk gjennom Oskar Andreassen, han ble klipt inne i 16meteren og Sondre satte inn 4-3 på straffe.

Sjanser 8-5
Mål 4-3
Ranheims lag
Aleksander Hovdevik
Sondre Bolme (Konrad Hansen 60) - Erik Johnsen (c) - Gaute Fløan - Kasper Røe (Oskar Andreassen 65)
Sondre Sørløkk - Ove Bugten - Jørgen Valleraunet
Andreas Rye - Stian Bakken Haugen (Andreas Skille 80) - Mantas Petruska (Mikkel Aasbø 85)

Onsdag var det duket for G19 kamp. Byåsen tok kommando fra start og avsluttet et godt angrep med scoring fra 7 meter. Ranheim svarte umiddelbart da Mattias Nilsen overlistet både stopper og keeper til 1-1. Like før pause økte Byåsen til 2-1 på en kontring. Ranheim løftet seg etter hvilen, begynte å produsere flere sjanser og fikk litt mer tak i ball. Halvveis i 2omgang kom utlinkingen da Jørgen Valleraunet raidet seg inn i 16meteren og banket ballen opp i nettaket. Få minutter senere var det kaos i feltet på en Ranheim corner og ballen datt ned til Jørgen som kunne sette inn 2-3.  Resultatet stod seg ut og Ranheim tok sin første G19 seier mot Byåsen siden 2014.