Alseth: Håper på mere spilletid

Øyvind Alseth har lyst til å fylle den ledige plassen på høyreback etter Aslak Fonn Witry som dro til Djurgården etter forrige sesong.

Annonse:

Alseth kom til Ranheim foran 2018-sesongen og ble nylig belønnet med ny kontrakt med klubben. Nå er han godt i gang med oppkjøringen til en ny sesong og innrømmer samtidig at han har veldig lyst til å bli fast inventar på høyrebacken etter at Aslak Fonn Witry forlot Ranheim etter sist sesong.

- Det ser bra ut så langt. Det har vært noen gode treningsuker og nå ser vi fram til å spille kamp igjen neste helg etterfulgt av Marbella-tur, sier Alseth. 

- Betryggende

Forsvarsspilleren ble nylig belønnet med ny kontrakt med Ranheim. 

- Det er kjempeartig å få det beviset på at man har gjort det bra det første året jeg var her. Samtidig håper jeg selvfølgelig på mere spilletid i årene som kommer. Det er betryggende å ha det klart med tre år til. Det er godt å vite at man blir boende i Trondheim og være hjemme på permanent basis. Jeg har jo bodd ute en stund, poengterer Alseth som har en fortid i blant annet K-W United og Toronto FC. 

Regner med god konkurranse

— Øyvind Alseth

Vil fylle skoene til Witry

Hvor mye frister den ledige høyrebackplassen?

- Først og fremst er jeg veldig glad på vegne av Aslak. Det er en kjempemulighet for han i en stor klubb der. Jeg håper han lykkes, så får vi andre prøve å fylle skoene hans. Det er en åpen plass som jeg selvfølgelig håper å ta, selv om jeg regner med god konkurranse av Jørgen Olsen Øveraas når han kommer seg på beina igjen. Jeg ser positivt på det. Det blir spennende, understreker Alseth. 

Alseth spilte 1.omgang som høyreback i treningskampen mot Östersund og spilte samtlige minutter av kampen mot Stjørdals-Blink forrige helg i samme posisjon. 


Annonse fra Eliteserien: