Årsmelding 2017

Fotballsesongen 2017 ble historisk der laget leverte en imponerende sesong som endte med et opprykk til Eliteserien. Etter å ha slått Sogndal over 2 kamper. I cupen røk vi ut i 3 runde etter å ha tapt for Kristiansund.

Annonse:

Klubbens andrelag spilte i 4.divisjon og endte på 3.plass. Gjennom hele sesongen stilte vi med en klar overvekt av juniorspillere og hadde inntil det siste en god mulighet til å sikre opprykk.
Som klubb i norsk Toppfotball kreves det lisens fra NFF innenfor flere områder. Finansielt har klubben rapportert i gul sone de siste perioder.

Last ned årsmeldingen her.

Klubbens økonomi er betydelig styrket men det kreves en omfattende jobb for at klubben skal gå med et positivt driftsresultat i 2018. En stram kostnadsstyring og god hjelp fra våre samarbeidspartnere sørget for at vi 2017 går med et overskudd på 234 000.

Vi har i 2017 klart å redusere all gjeld med virkning fra jan 2018.

Tribunekapasiteten var i 2017 på 1400 hvorav 1000 er under tak. I tillegg leier klubben garderober, administrasjons- og arrangementsfasiliteter i bygget, som for øvrig huser næringsareal for off. tannklinikk, bibliotek, aktivitetssenter og treningssenter.

Klubbens kamparrangement er svært godt ivaretatt gjennom dyktig planlegging og ledelse av arrangementsansvarlige samt aktivisering av de frivillige fra eget juniorlag og ikke minst Riddergruppa/Ranheim Fotballs Venner. Frivillige, mange fra Forza- miljøet, har ivaretatt kiosksalg og VIP- arrangement på kampdag

Antall tilskuere på våre hjemmekamper har hatt en snitt på ca 700. Vi opplevde til slutt fullstadion og ordentlig kok i sesongens siste kamp mot Sogndal 2.desember.

Last ned årsregnskapet her

Annonse fra Obos-ligaen: