Borteseier for Ranheim 2

Med tett kampprogram for A-laget var det et rent juniorlag som tok turen til Røros på Søndag for å møte frykten fra fjellet, det endte med en god kamp og 3poeng med tilbake til fjæra.

Kampen startet med sterk vind, mange dueller og oppstykket spill. De første 15 minuttene var det menn mot gutter. Ranheim justerte seg gradvis inn i kampen, men etter 13 min scoret Røros alene med Robin Hjelseth etter en uheldig tversover i egen frispilling. Ranheim tok gradvis tak, og selv om finspillet uteble, ble det rullet opp noen gode angrep som Røroskeeperen stod i veien for. 1-0 til pause 3-6 i sjanser.

Ranheim trengte å gjøre grep etter første omgang og to bytter ble gjort i pausen, samtidig som presset ble løftet høyere. Allerede etter 51 min kom belønningen da Mikkel Aasbø jaktet en bakromsball, fikk avsluttet og Birk Hegstad satte returen i hjørnet. Derifra og ut startet et stormløp mot Rørosburet der det ene Ranheim angrepet etter det andre ble rullet opp langs begge sidene, samtidig som vi fikk kombinert mye inne sentral rundt Røros stopperne. Dessverre stod både treverk, keeper og svake avslutninger i veien, og i det 86 min smalt det en kanonkule fra Røros andre veien til 2-1. Heldigvis står det på døra i junior elite garderoben at vi gir oss aldri!
Et Oskar Andreassen frispark snek seg stolpe inn etter 87 min, før en knallhard Birk Hegstad corner ble forlenget i mål av en Røros spiller på overtid. Et minutt senere rullet vi opp nok et prakt angrep. Mantas Petruska var kommet inn igjen, fant Jørgen Valleraunet i mellomrom som sendte Mikkel gjennom og 4-2 var i boks. Fullt forjent etter spill og sjanser!