Eek tilbake for Ranheim

Mandag kveld tok Ranheim 2 en oppskriftsmessig seier over Ørland. Like gledelig som resultatet for 4.divisjonslaget var gjensynet med Karl Morten Eek.

Annonse:

- I dag hadde jeg ikke så mye fokus på prestasjon. For min del handlet det mest om å få kjørt igjennom litt kamptrening, få kjenne litt på bevegelsene og få mer enn bare ei treningsøkt i beina, sier 30-åringen som fikk heldigvis bekreftelsen på at han ikke kjente noe smerte i beinet i løpet av de drøye 30 minuttene han var på banen i dagens 4. divisjonskamp.

- Det var deilig å trekke på seg drakten igjen, selv om det bare var 4. divisjon.

Da spillerne returnerte fra sommerferie, ble Eek og Ranheims medisinske apparat enige om at 20. august og rekruttkamp hjemme mot Ørland kunne være en fin mulighet til å få prøvd seg i kamp igjen.

Midtstopperen med 109 seriekamper for Ranheim pådro seg beinbrudd og avrevne leddbånd på en av de første treningsøktene i vinter og har siden måtte fulgt laget fra sidelinja. For sparbyggen har det vært med blandede følelser å sitte på tribunen og følge laget fra sidelinja i årets Eliteserie.

- Det har helt klart vært morsomt å se at vi har gjort det såpass bra, spesielt i vår, men det har vært kjedelig å ikke kunne bidra - hverken i kamptropp eller på treningsfeltet, sier han. Nå har Eek et ønske og et håp om å kunne få bidra inn mot eliteserietroppen. Han forteller at han kjenner seg i fin form, og tror ikke det blir lenge til før han kan være med for fullt igjen.

- Jeg er ikke redd når jeg går ut på treningsfeltet og jeg holder ikke noe igjen lengre. Det handler om å få nok økter i kroppen før jeg kan jobbe med inn mot en kamptropp igjen, sier han.

«Kalle» rakk å få med seg en målgivende pasning før de avtalte 30 minuttene var ute for hans del. Etter et hjørnespark fikk han headet ballen videre til Andreas Helmersen som åpnet scoringsballet. Ranheim 2 vant til slutt 8-0.

Comeback-Eek med målgivende på Ranheims første scoring.
Comeback-Eek med målgivende på Ranheims første scoring.
Annonse fra Obos-ligaen: