Eliteserien Fantasy: Ranheim

Eliteserien Fantasy 2018 er sluppet, og vi ser gjennom vårt eget lag, Ranheim!

Annonse:

For første gang er ikke bare Ranheim med i Eliteserien, men også Fantasy Eliteserien. Hvordan ser vi i ut her?

På keeperplass er vi besatt av Barli og Lenes, som henholdsvis har en verdi på 4,5 og 4,0. Prismessig er disse rimelige, hvor for eksempel Andre Hansen har en verdi på 6,0, Oddkeeperne Sondre Rossbach og trønderen Viljar Myhra har 5,5. Til nå har 5,8% av spillerne i Eliteserien Fantasy valgt Even Barli til sitt lag, som topper listen over valgte Ranheimspillere. 

Skal du ha billige løsninger i forsvaret, så definitivt Ranheimspillere et godt valg. Samtlige har blitt satt til 4,5, som kan gi deg nok av boltringsplass for å få prioritert dyrere spillere fremover i banen. 

Av det dyreste slaget i klubben, har vi Mads Reginiussen og Michael Karlsen, som har blitt satt til en verdi på 6,0. Ser vi i den store sammenhengen så er dette rimelige spillere i sine ledd. Dette var "poengsankerene" for Ranheim i fjor, hvor de endte begge som toppscorer for klubben i OBOS. Reginiussen, Helmersen og Storflor er alle plukket ut av overkant av 3%. 

Ellers er det verdt å merke seg at midtbanespillerne er satt til 5,0 og 4,5, og det er kun spissene Lillebo og Helmersen er satt til en pris på 5,5. Den samlede summen til er på "bare" 124 millioner!

Tidligere Ranheimspillere

Der er tidligere Ranheimspillere som vil være å se på EXTRA Arena neste sesong. Torgil Gjertsen, John Hou Sæter, Simen Wangberg, Pål Andre Helland og Gjermund Åsen. Flere av disse er Fantasyfavoritter fra i fjor, og vi ser nærmere på disse.

Torgil Gjertsen, som nå spiller i Kristiansund, samlet i fjor på en halv sesong 93 poeng, er satt til en verdi på 7,5 og er valgt av 8,4% til nå. I Tromsø finner vi to tidligere Ranheimspillere i Wangberg og Åsen. De er de mest valgte fra Tromsø, hvor Wangberg er plukket ut av nesten 40% og Åsen av 20%. Sist sesong plukket de til sammen 241, hvor Wangberg stod for 126, mens Åsen fikk 115. Verdien på disse er 5,5 og 7,0. 

Hos de regjerende seriemesterne har Pål Andre Helland blitt en publikumsfavoritt, og er en av Eliteserien Fantasys dyreste spillere, med hele 12 milloner! Har sanket i fjor 118 poeng, og har til nå blitt valgt av 6,3%. I motsatt ende av poengskalaen finner vi John Hou Sæter, som spiller i Stabæk, med sine 19 poeng fra i fjor. Verdien til Sæter ligger i samme lende som en midtbanespiller fra Ranheim, og står til 5,0. 

Annonse fra Obos-ligaen: