Eliteserien Fantasy tips 2.0

Det er bare fire dager igjen til det braker løs mellom Odd og Brann, og vi gir deg våre siste fantasytips før sesongstart!

Annonse:
Eliteserien Fantasy har vært en stor suksess, hvor familie, venner og kollegaer kjemper om å være Fantasymester! For at nettopp du skal være best mulig rustet tar vi en runde rundt hos de andre lagene, og ser på hvem du burde ta en ekstra kikk etter. 

Husk å velg Ranheim som ditt Favorittlag og vinn premier.

Keepere

Keeperplassen er alltid en utfordring. Skal man satse på to keepere som man skal rullere på, eller en dyr og sikker en med en billig på benken. En keeper som har vært en fast keeper for mange er Rosenborgs sisteskanse Andre Hansen. Priset til 7.0 og sanket hele 135 poeng ifjor, et sikkert valg. Om du velger spillerne dine riktig kan du gjerne gå for Hansen og eksempelvis vår egen Even Barli til 4.5. Andre keepere som er verdt å ta en vurdering rundt er Sean McDermott, Sondre Rossbach og Adam Larsen Kwarasay

Forsvarsspillere

Skal man gå for en som spiller på et lag som ofte holder nullen, som Vito Wormgoor (6.5) eller en assistkonge og dødballtaker som Aleksander Stølås (6.5) eller Espen Ruud (6.5)? Her er det flere alternativ, men å velge spillere fra flere av lagene du tror kommer høyt i toppen, samt å krydre med en forsvarsjoker vil være smart. Her kan Dan Peter Ulvestad (5.0) eller Joachim Solberg Olsen (5.0) være jokere.

Midtbanespillere

Her er krydderet i Eliteserien og finner du riktige spillere, da kan det være forskjell på 10354.plass og topp 10! Man kommer ikke utenom spillere som Eirik Ulland Andersen (10), David Akintola (10.5), Martin Samuelsen (7.5) og Eirik Hestad (9.5). Her er det selvfølgelig flere å nevne, men det viktigste er at man sonderer terrenget. Finne balansen mellom sikre kort og de som kan være billigere, men like effektiv! Av de billige vil vi nevne Stian Aasmundsen (6.5) i Mjøndalen. Forrige sesong var han selve motoren i KBK, og vil være en nøkkelspiller for de nyopprykkede bruntrøyene, og kan være den største poengsankeren for de. 

Spisser

Ja, her er nok det vanskeligste valget. Du skal velge tre angrepspillere, men hvem som blir årets toppscorer i Eliteserien er like vanskelig å spå hvert eneste år. Så hva ønsker du? En spiss som tar alt av straffer, som Michael Karlsen (7.0) eller en spiss som er spådd som toppscorer, eksempelvis Ohikhuaeme "Ohi" Omoijuanfo (9.0). Sist sesong var det Franck Boli (10) som stakk av med toppscorertittelen hos et lag som endte på kvalikk. Selv om kamptreningsgrunnlaget er svakt hos den danske kjempen Nicklas Bendtner (11.5), er han vanskelig å komme uten. Velger du derimot den dyre dansken, må du nok ofre flere gode spillere.

Vil du se hvilke Ranheimspillere vi anbefaler, kan man klikke seg inn her. Viktigst av alt, husk å registrert laget ditt før 1430 den 30.mars. Det gjør du med å følge denne linken. Lykke til!

Annonse fra Obos-ligaen: