EM1 flyr videre med Ranheim

Ranheim-supportere velger EiendomsMegler 1 ved boligsalg.

Annonse:

(Fra venstre: Avdelingsleder ved EiendomsMegler 1 Grilstadporten, Henning Spets, og Kjell Marius Vollan, Eiendomsmeglerfullmektig).

EiendomsMegler 1 Midt-Norge fortsetter reisen med Ranheim. De kom inn som sponsor i fjor høst og var tydelige på at de så for seg et langsiktig samarbeid med Ranheim.

Nå er en samarbeidsavtale for de tre neste årene på plass - vi ser fram til å skape et verdifullt partnerskap som vil løfte EM 1 til enda større høyder.

EiendomsMegler 1 vil blant annet være eksponert med logo på ryggen på drakta, samtidig har vi sammen høye ambisjoner for å se igjen økte forretninger for EiendomsMegler 1 Grilstadporten.

Henning Spets og Kjell Marius Vollan vil være tett på Ranheim og personlig følge opp alle salgsmuligheter som blir formidlet via mennesker med Ranheim-hjerte.

Med 50% markedsandel er det ingen tvil om hvilken aktør som sitter på de fleste interessentene når du skal selge boligen din.

Med Henning i spissen er boligsalget ditt i de beste hender og du vil oppleve verdi ved å benytte EiendomsMegler 1 Grilstadporten når du eller noen du kjenner skal selge boligen sin. 

Det er viktig å kanalisere tips inn til Henning og gjøre kjent at du tar kontakt gjennom Ranheim Fotball. Ta kontakt og Henning setter opp befaring.

Kontaktinfo Henning er telefon 473 87 987 og mail [email protected]

Mer info om EiendomsMegler 1 Grilstadporten finner du her.

EiendomsMegler 1 blir Partner av Ranheim Fotball på det nest øverste nivået i sponsorpoolen. En ny viktig brikke er på plass og vi ønsker EiendomsMegler 1 velkommen med på laget!

Annonse fra Obos-ligaen: