Foosnæs klar for 2 nye år

Aleksander Foosnæs har forlenget kontrakten med Ranheim.

Annonse:

Den langvarige Ranheimsspilleren Aleksander Foosnæs har signert ny kontrakt med oss. Aleksander debuterte allerede tilbake i 2012, og gikk i 2013 til Rosenborg. Foosnæs kom fort tilbake til fjæra og har vært en del av troppen siden 2014. De to siste sesongene har 23-åringen vært fast inventar i lagoppstillingen, og løpt opp og ned langs venstresiden.

"Foos", som han kalles, scoret i 2017 sitt første mål for Ranheim når han banket til mot Jerv fra 40 meter, som vil huskes lenge på EXTRA Arena (Klikk på linken til høyre, se ca. 50 sekunder ut i video). 

Mangeårig Ranheimspiller

Aleksander Foosnæs kom til Ranheim som 14-åring og småguttespiller fra Malvik, og fikk sin første sjanse på A-laget i 2012, etter å ha gått gradene frem til 2011, hvor han fikk to kamper som innbytter. I 2013 gikk veien videre til Rosenborg hvor han var en del av Rosenborg 2 og juniorlaget. Han kom deretter tilbake til Ranheim i 2014, hvor han var en del av A-stallen og fikk endelig sin første kamp fra start i 2015. 

- Det har aldri vært noe alternativ enn å være med på dette eventyret med Ranheim, forteller venstrebacken selv om signeringen!

Fra 2016-sesongen har "Foos" vært fast inventar på venstrebacken hvor han har løpt utrettelig opp og ned. Det har lenge vært usikkert om Aleksander ville signere ny kontrakt, men når Eliteseriespill ble mulig med Ranheim, lot han sjansen ikke vente på seg. 

Annonse fra Eliteserien: