Før kampen mot Stabæk

Til tross for tap i den historiske semifinalen må vi se fremover. På søndag kommer Stabæk på besøk og vi spiller om en viktig seier!

Annonse:

Vi holder FanZone oppe fra 16.00 på søndag, bli med å kos dere med aktiviteter, giveaways, popcorn og potetgull. Dessverre er Overvik Corner ikke åpen for servering da vi ikke har sjenkebevilgning for flere kamper i høst, selve område er selvfølgig åpen for å ta med seg kaffen og snakke om kampen. 

Sist vi møtte Stabæk i år ble det 0-0, i det som var en tett og jevn fotballkamp men uten de store mulighetene.

I 2018 hadde vi en seier og et tap mot Stabæk. Første kamp var seriepremieren der Kristoffer Løkberg scoret etter 30 sekunder, og kampen endte 4-1 til oss, etter en meget god prestasjon fra Ranheim der både Karlsen og Løkberg scoret 2 mål hver.

Saken fortsetter under videoen

I den siste kampen mot Stabæk i 2018 var vi dessverre ikke like heldige. Det endte med 3-2 tap til oss, da vi måtte spille med en spiller mindre etter pause.

Saken fortsetter under videoen

Ranheim kjemper om kampen for tilværelsen i Eliteserien. Stabæk behøver mest sannsynelig å bare ta et poeng eller to for å berge plassen. La oss beholde poengene på EXTRA Arena søndag.

Stabæk ligger nå på en 10.plass med 30 poeng (6 poeng over oss) og har vunnet bare 1 av sine siste 6 kamper, så her møter vi nok et lag som er veldig revansjesugne på en seier.

Vær vår viktigste støttespiller, bli med på superviktige kampen. Billetter til kampen kjøpes her.

Annonse fra Obos-ligaen: