Før Lillestrøm: Slik gikk det i fjor

Ranheim vant begge fjorårets møter med Lillestrøm.

På søndag spiller vi årets første bortekamp i Eliteserien 2019 når vi tar turen til Åråsen og møtet med Lillestrøm.

Husker du hvordan det gikk i fjor?

For nesten nøyaktig ett år siden, 22.april 2018, gjestet vi Åråsen til det første av to møter. Det endte med 1-0 seier til Ranheim. Mads Reginiussen ble matchvinner for Ranheim i det 62.minutt i oppgjøret som ble sett av litt over 5000 tilskuere på Åråsen og ca 200 Ranheimsupportere.

Løkberg-kanon

Returoppgjøret mellom lagene ble spilt på Ranheim søndag 28.oktober i fjerde siste serierunde forrige sesong. Også der ble det Ranheim-seier, denne gang med 3-2 etter at stillingen ved pause var 2-1. Erik Tønne, Kristoffer Løkberg og Aslak Fonn Witry scoret Ranheims mål i det oppgjøret i kampen som kanskje best vil bli husket for nåværende Brann-spiller Løkbergs kanonscoring i 1.omgang.

Lillestrøms Ifeanyi Mathew skapte litt spenning på tampen med sin 3-2 redusering sju minutter før full tid. Kampen ble sett av 1825 tilskuere på Extra Arena.