Forlenger med Scantrade

Ranheim og Scantrade har i mange år hatt en samarbeidsavtale som har gjort UMBRO til klubbens utstyrsleverandør

Annonse:

Eksisterende avtale løp ut 31.12.19, men allerede nå er det inngått en ny avtale som sikrer et partnerskap helt frem til 31.12.23. Daglig leder Frank Lidahl er meget fornøyd med forlengelsen av samarbeidsavtalen.

- Ranheim og Scantrade har hatt et godt samarbeid over mange år. Vi liker folkene og produktene, for oss er det avgjørende å utvikle partnerskap med engasjerte mennesker som søker utvikling og forbedring. Gjengen i Scantrade og Ranheim har mange likhetstrekk. De har gjennom mange år bygd seg sterkere og sterkere gjennom fokus på mennesker og prestasjonskultur. De har masse energi og inspirerer oss. Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet videre de neste årene, sier Lidahl.

Dermed inngår Ranheim sin mest verdifulle samarbeidsavtale med en utstyrsleverandør i historien.

- Det er naturlig at dette blir en avtale med enda større verdi for oss, men samtidig er vi opptatt av at det samme skal gjelde for Scantrade. De har vært med oss i de dype daler på de mørkeste dagene og det økonomiske var aldri en trussel. Vi er to parter som begge er godt fornøyd og gleder oss til å fortsette samarbeidet, avslutter Lidahl.

Sjekk ut da hele gjengen i Scantrade besøkte Frank i Sandefjord under

Annonse fra Eliteserien: