G19 videre i NM

G19 videre til 3runde i NM med scoring i ekstraomganger mot Orkla

I en skikkelig cupkamp der finspillet uteble, ballen skiftet lag litt for ofte og nerven i kampen alltid var tilstede, var det Ranheim G19 som trakk det lengste strået.

Første omgang bølget fram og tilbake, og begge lagene hadde hver sine periode og sine store sjanser til å ta ledelsen, men keepere, treverk og marginer ville det annerledes. 0-0 til pause. Etter hvilen festet Orkla et grep om kampen, og Ranheim forsvarte seg kompakt. Oppofrende forsvarsspill og et par helt avgjørende inngripner av Robin Hjelseth holdt Ranheim inne i kampen. Etterhvert som andre omgang skred frem kjempet Ranheim seg mer og mer inn i kampen, og begynte å produsere sjanser. Sondre Haugen hadde en ball mål, men ble korrekte avblåst for offside. Stillingen holdt seg kampen ut og det var klart for 2x5minutter ekstraomganger.

Ranheim tok kommandoen i ekstraomgangene, uten å skape det helt store, men var heller aldri nevneverdig truet av Orkla. Det så ut til å gå mot straffesparkkonkurranse, da Oskar Andreassen ble tatt på 17 meter. Frisparket tok han selv, og via toppen av muren seilet ballen forbi en utspilt Orkla keeper! Ranheim hadde marginene på sine side i dag, men de kjempet knallhardt for hver eneste margin.

Dagens RIL gutt: Robin Hjelseth

Ranheims lag
Robin Hjelseth
Jørgen Valleraunet - Gaute Fløan - Birk Hegstad - Kasper Røe
Oskar Andreassen - Ove Bugten - Victor Wisløff
Mikkel Aasbø - Sondre Haugen - Mantas Petruska

Benyttede reseverer: Robin Hegglund (fra 65), Ivan Øien (fra 95)
Ubenyttet reserve: Peder N. Veiseth

Neste kamp er hjemme mot Heimdal for Ranheim 2, Mandag 29.05 kl 1930!
Sist Ranheim 2 kamp endte forøvrig med 0-4 seier borte mot Kattem og Ranheim 2 topper med sin 4divisjons pulje