Gjorde kort prosess

Ranheim ledet 4-0 allerede før halvtimen var spilt av årets andre treningskamp. Det ble også sluttresultatet i søndagens oppgjør mot Stjørdals-Blink.

Ranheim var i aksjon i Abrahallen to ganger søndag i treningskamper mot Stjørdals-Blink og Kolstad. Det endte med to solide seire og ti scoringer totalt.

Først ut var oppgjøret mot Stjørdals-Blink. Ranheim gikk ut i hundre med høyt press og gunstige gjenvinninger og fikk også straffespark tidlig i kampen. I Michael Karlsens skadefravær var Erik Tønne sikker fra krittmerket. 1-0 til de blå.

Avgjort til pause

Utover i omgangen fortsatte mye av de gode tendensene og da Mads Reginiussen økte ledelsen til 2-0 var det alt annet enn ufortjent. Scoringer av Sondre Sørløkk og Ola Solbakken gjorde at lagene gikk til pause etter 40 minutters spill på stillingen 4-0 til Ranheim.

Selv om målene uteble i 2.omgang, leverte Ranheim en solid andre treningskamp og tok en veldig fortjent seier som fort kunne blitt større.

Laget: Even Barli - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Aleksander Foosnæs - Sondre Sørløkk, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Ola Solbakken, Ivar Sollie Rønning, Erik Tønne.

PS: Kampen varte i totalt 72 minutter. 1.omgang ble avblåst etter 40 minutter, mens lagene spilte en 32 minutter lang 2.omgang.