God gjennomføring

Ranheim møtte et heltent Orklalag i forbindelse med treningskampen på Orkdalsbanken stadion. Ranheim vant tilslutt 6-1 over Orkla

Det var en start med tette dueller og høyt temperament, men etter starten var det Ranheim som tok regien. Ranheim fikk gode sjanser med flotte kombinasjoner spesielt på høyresiden. Eggen Rismark sto bra i regien for vending av spillet

Etter kun 8 minutter får Løkberg ballen i mellomrom, klemmer til fra ca. 20 meter, med en liten dupp glipper ballen ut av keepers hender til 1-0.

Vertene får en corner i mot etter at de fikk lagt litt press på Ranheim. På corneren blir markeringen slapp og Orkla får rotet inn utligningen.

Minuttet senere burde Ranheim fått økt ledelsen der Rikvold og Løkberg finner tonen i mellomrommet. Riksvold kommer alene med keeper. Assistentdommeren vinker (subjektiktivt) feilaktig offside!

Løkberg er også i regien for 2-1, han får indirekte assist på selvmålet.

En pause med nesten helt nytt lag kommer ut i 100! Ranheim får tidlig scoring med Lillebo. Før Rye øker ledelsen igjen etter et fantastisk angrep på venstresiden. Det er Eek som spiller opp Sandmæl, han sender Sørløkk på en liten løpetur. Han får til et innlegg fra død vinkel, heades i terrliggeren av Lillebo og Rye dukker opp returen og kan krangle ballen i mål.

Rett etter økes ledelsen igjen, denne gang ved Gjertsen. Det jobbes godt med å holde tempoet oppe i kampen etter dette, men Orkla våger å kontre på muligheten de får og setter smått press på Ranheim.

1.omg: Barli - Witry, Kvande, Rismark, Solem - Sørløkk, Tromsdal, Løkberg - Riksvold, Karlsen, Storflor

2. omg: Lenes - Søfteland, Vinje, Eggen Rismark (Valleraunet), Eek - Sørløkk (Blakstad), Løkberg, Sandmæl - Rye, Lillebo, Gjertsen