God kamp i 75.min

Men storebror viste muskler siste 15.min. Rosenborg - Ranheim 4-1 (1-0)

I ettermiddag møtte Ranheim storebror Rosenborg på RBKs treningsbane skoglunden. Begge lag stilte med sin antatt beste startellever.
Og det var de blå og Michael Karlsen som sto for Ranheims første mulighet i kampen, etter en corner stusset vår nye kaptein Christian Eggen Rismark til Karlsen som ikke fikk stokket beina helt.
førsteomgang var preget av to jevnspilte lag på en litt dårlig bane i sludd. rett før pause kunne Tore Reginiussen hjemmelaget 1-0, et resultat som sto seg til pause. undertegnede hadde 2-2 i sjanser etter førsteomgang.
Ranheim gjorde et bytte i pausen da Løkberg ble erstattet med Sandmæl. men dette var en kamp hvor Ranheim fikk god trening i etablert forsvarsspill. Kampens andre store målsjanse kom da Mike Jensen testet skuddfoten fra 16 meter, og Barli ga retur til Bakenga som elegant chippet over en liggende Barli, alle trodde at der ble det 2-0, men i stedet vartet Eggen Rismark opp med en kanonredning på strek i form av et brassespark.
Så utlignet Torgil Gjertsen etter en drøy time 1-1, da det var spilt 75.min, og RBK svarte ved å score i neste angrep, Fredrik Midtsjø var målscoreren.
Og noe som så ut som et hederlig tap skulle bli verre på slutten av oppgjøret, RBK og Bakenga var frampå to ganger de siste ti minuttene, og det endte 4-1.