Gratulerer Orkla, Nardo, Strindheim og Byåsen

Flere lokale lag har både sikret plass og opprykk i dag. (Arkivfoto: Cupkampen mot Orkla)

Ranheim har flere spillere på utlån i Orkla. I dag spilte de bortekamp mot knallsterke Tynset. Gratulerer Orkla med en fantastisk seier. Og er dermed sikret spill i neste års 3.div!

Oppgjøret mellom Byåsen og RBK kunne sikre Byåsen opprykk til 2.divisjon, PostNord-ligaen, etter kampen. Byåsen lå under 2-0 til like før pause. Men redusering like før pause og utligning på straffe i 2.omgang gjorde at poengdeling var nok for Byåsens opprykk. Gratulerer så mye til Byåsen.

Nardos seier borte mot Brattvåg gjorde at de beholdte plassen i PostNord-ligaen. Gratulerer Nardo!

Strindheim vant forrige helg og sikret da opprykk til 3.divisjon. Gratulerer med solid seier i 4.divisjon! Nå krysser vi fingre og tær for Kolstad sjanser for overlevelse i 3.divisjon.

Alle disse lagene har viktig betydning for Ranheims posisjon i trøndersk fotball. Og det er viktig lagene spiller på høyest mulige nivå. Mange av Ranheims nåværende spillere kommer fra disse klubbene og flere vil komme, men også flere av Ranheims spillere kan spille i klubbene på utlån.

Se Sørløkk fra Orkla, Kvande og Valla Dønnem fra og har spilt i Byåsen, Lenes og Witry fra Strindheim og Erik Tønne fra Nardo mot Bodø/Glimt i sluttspurten av Eliteserien søndag. 18.00. Billetter kjøper du nå her.