Helgens treningskamper spilles på Ranheim

Har du tenkt deg på kamp i helgen? Da må du få med deg dette!

Annonse:

Ranheim møter Kristiansund BK lørdag og Byåsen søndag til treningskamper i forbindelse med oppkjøringen til en ny sesong. Etter planen skulle begge kampene vært spilt innendørs i Abrahallen, men de siste dagers mildvær og snøsmelting har gjort det mulig å få banen på Ranheim klar tidligere enn først antatt. 

Laget hadde årets første økt på banen i dag, og både spillergruppe og trenerteam var veldig godt fornøyd med forholdene og ønsker å spille kampen utendørs slik forutsetningene er nå. 

Gratis inngang for de med sesongkort

Ha minst 15 flotte minner live fra EXTRA Arena i 2019. Med sesongkort kommer du gratis inn på alle våre treningskamper i abrahallen eller på EXTRA Arena. Sesongkortkjøper du her.

Kampstart mot Kristiansund BK lørdag er klokka 14:00. Det koster 50 kroner å komme inn, mens de med sesongkort for 2019-sesongen slipper inn gratis. Verdt å merke seg er at det kun er hovedtribunen som er åpen til denne kampen. 

Søndagens treningskamp mot Byåsen starter klokka 14:45 og spilles også den på Ranheim. Til det oppgjøret er det gratis inngang for alle. 

Velkommen på kamp! 

Annonse fra Obos-ligaen: