Karlsen på vei tilbake: Jeg er førstevalget

Lyskeplagene er borte. Nå er spissen tilbake for fullt på treningsfeltet igjen. Samtidig kommer han med klar beskjed til lagkamerat Erik Tønne om hvem som tar straffene.

Annonse:

Ranheim-spiss Michael Karlsen har ikke vært å se på banen siden han kom inn som innbytter i 3-2 seieren over Lillestrøm i slutten av oktober i fjor. 

Nå er mannen, som skjøt oss til Eliteserien i 2017, på god vei tilbake fra en lyskeskade som har plaget han en lengre periode.

- Begynner å bli helt frisk

Hvordan er det å være tilbake igjen?

- Magisk. Det har ikke vært så mange fulle økter så langt. Det er andre økta nå. Det er godt å være tilbake med guttene og slippe å være på 3T på mølla for meg selv, svarer Karlsen. 

- Det er lysken som har vært problemet. Jeg har slitt med ei sene som nesten var avrevet. Jeg begynner å bli frisk nå og kjenner ikke noe spesielt til det. Forhåpentligvis får jeg mange fulle økter framover og er klar i god tid til seriestart, sier Karlsen videre.

Han får bare prate han. Han satte en fin straffe, han skal ha det.

— Michael Karlsen

Klar for innhopp

Karlsen regner med å være tilbake for fullt om èn måneds tid og håper han får muligheten til å vise seg fram noen minutter allerede i neste helgs treningskamp mot Eliteserie-kollega Kristiansund BK. 

- Om en liten måned er jeg nok tilbake for fullt og klar til å starte kamper. Vi får ta det gradvis. De er litt forsiktig med meg. Marbella kommer nok for tidlig med tanke på å starte kamper, men jeg håper å få med meg noen minutter i treningskampen mot KBK neste helg i dagene før vi reiser dit. Jeg er klar jeg, forsikrer han. 

På jakt etter gode opplevelser?

- Jeg tar straffene

Karlsen har som kjent ikke vært å se på banen i noen av årets tre første treningskamper. I søndagens 4-0 seier over Stjørdals-Blink åpnet lagkamerat Erik Tønne scoringsballet med et velplassert straffespark allerede etter ett minutt av kampen. Karlsen er dog ikke bekymret for at han er vippet ned fra troenen som lagets faste straffetaker. 

- Jeg så det. Han får bare prate han. Han satte en fin straffe, han skal ha det. Han blir en evig toer. En god toer da. Når jeg er borte skal han få lov til å ta, men når jeg spiller så er det ingen tvil. Jeg er førstevalget, avslutter Karlsen med et glimt i øyet.


Annonse fra Eliteserien: