Karret oss videre!

Det var duket for fest og 1.runde i cupen. Festfotball ble det ikke, men Ranheim vant 1-0 (Arkivfoto: Jørn Engberg).

I åpningsminuttet var det Kvik som fikk muligheten. Spilles langt fremover, faller ned i farlig området til Kvikspiller. Det blåses av for offside.

Deretter var det Ranheim som kjørte, hurtige og gode angrep. Dog Kviks sisteskanse hang med alle avslutningene.

Siste kvarteret før pause prøvde Ranheim å kjøre over Kvik, men vertene sto godt. Gjorde det vanskelig å bryte igjennom. Dermed maktet ikke Ranheim å komme igjennom.

Kim Riksvold kom inn og skaffet straffe

Det var FK Kvik som fikk den største sjansen først. Heldigvis for Ranheim redder Lenes avslutningen fra femmeteren.

Det tok ikke lange tiden etter at Kim kom inn før han fikset straffe for Ranheim. Andreas Helmersen satt straffen sikkert i mål til 1-0. Kort tid senere gikk Kvik i angrep, og kom seg til en god sjanse.

I de siste minuttene før slutt, burde vi kanskje hatt en straffe til. Det hele holdt til seier, nå venter vi på 2.runde i NM.