KBK - Ranheim 1-3 (0-1)

Ranheim tok alle poengene på fotballens festdag.

Annonse:

På 16. mai gikk turen til Kristiansund. Fra kampen mot Odd på søndag gjorde Maalen to endringer. På høyrekanten gikk Riksvold inn for Storflor, som tegnet seg for scoring mot Odd. Og sentralt på topp fikk Helmersen muligheten fra start.

Det var hjemmelaget som gikk hardest ut i Kristiansund, men Ranheim jobbet seg godt inn i kampen, og jobbet seg til flere hjørnespark. Og det var nettopp på et hjørnespark at det første målet skulle komme. Kvande svingte inn fra venstre, og i feltet raget Tønne høyest. 0-1, og Tønne klatret opp til de tilreisende fra Forza for å feire.

Etter en knapp halvtime fikk KBK sin første store sjanse. Bamba ble kippet gjennom, men Barli reddet avslutningen mesterlig.

KBK klarte å etablere et visst trykk etter dette, men maktet aldri å få utligningen sin, og Tønnes mål ble førsteomgangs eneste.

Etter pause fortsatte begge lagene å spille offensivt. Og det var Ranheim som først skulle få lønn på strevet. Riksvold mottok ballen på venstrekanten av sekstenmeteren, og tok den med seg innover. I duell med en av KBKs forsvarspillere, gikk kantspilleren i bakken, og dommeren pekte kontant på straffemerket. Fra ellevemeteren gjorde Tønne ingen feil. Han satte kula til høyre, og selv om McDermott fikk et par fingre på den, kunne han ikke gjøre annet enn å slå den videre inn i målet. 0-2.

Og så smalt det igjen. Denne gangen fra høyre. Fonn Witry klinte til fra utkanten av sekstenmeteren, og skuddet gikk stang inn i lengste. 

Da gjorde det lite at KBK og Bamba fikk et trøstemål like før slutt. Ranheim tok tre nye poeng, og innehar for øyeblikket tredjeplassen i Eliteserien.

Neste kamp er nå på mandag. Da kommer selveste Molde på besøk, og billetter til den kampen sikrer du deg her.

Men 17. mai er allerede i morgen, og ønsker du å gå under Ranheims fane, finner du alt du trenger av info her.

Kampfakta: 

Ranheim (4-3-3): Barli - Foosnæs, Eggen Rismark, Kvande, Fonn Witry - Løkberg (Sørløkk 68'), Valla Dønnem, Reginiussen - Riksvold (Alseth 64'), Helmersen (Karlsen 78'), Tønne

Mål: 0-1 Tønne (22'), 0-2 Tønne (62'), 0-3 Fonn Witry (85') 1-3 Bamba (89')

Gule kort Ranheim: Tønne (23')

Annonse fra Obos-ligaen: