Løken i god behold

Kun kort tid ut i kampen mot Arendal fikk alle som så kampen en klump i halsen da det smalt på midtbanen.

Annonse:

Kristoffer går opp for å vinne en duell da Arendals spiller nummer to, Matias Fjeldal Olsen, kommer altfor seint inn i hodeduellen. Det ender med 5 minutters stopp i spillet for å hjelpe de to skadde spillerne. 

Det hele ender med to bytter, et for begge lag og Kristoffer Lie Løkberg blir sendt på legevakten med ambulanse. Ut samme kveld med 20 sting over øyenbrynet og mor som nattevakt mtp hjernerystelse. 

To dager etter skaden kunne vi se Kristoffer på banen igjen, men med klar beskjed om å holde seg i ro noen dager fremover. - Kristoffer er ikke med idag, mot sin egen vilje, kunne Maalen fortelle spillergruppa i garderoben med et muntert smil om munnen. Stingene skal tas allerede rett over helgen, og fotballtreninger kan han så smått begynne igjen med samtidig.

Jeg er klar til Åsane-kampen

— Kristoffer Løkberg
I kampen så det verre ut enn hva virkelighet tilsier, men man lar ingen tilfeldigheter mtp på helse gå uten at det er gjennomtenkt. - Det blir ingen kamp til helgen og første runde i cupen utgår for min del, men jeg er klar til Åsane-kampen, smiler Løkberg lurt gjennom et forslått ansikt.

Annonse fra Eliteserien: