Målfest for Ranheims rekrutter

Et heltent ranheimlag i scoringsform imponerte mot Verdal.

Etter tolv mål og full pott på de tre første kampene gikk Ranheim 2 ut i hundre mot Verdal i kveldens kamp på EXTRA Arena, og etter bare et par minutter ut i kampen fikk vi et forvarsel om hva som skulle komme de neste 90. Da stanget hjemmelagets høyeste spiller inn et hjørnespark fra Sander Saugestad.

Fem minutter senere la Kosberg på til 2-0, før Sondre Sørløkk ekspederte et nytt hjørnespark inn til 3-0. På overtid i første omgang var det igjen dødballer som ble Ranheims vei til nettkjenning da Heggem ble tomålscorer etter et godt korridorfrispark fra Saugestad.

Andre omgang ble åpnet som den første med tidlige ranheimscoringer. I løpet av de første fem minuttene scoret Erlend Sørhøy kveldens femte og sjette for Ranheim.

Ivar Sollie Rønning hadde kommet inn på spissplass til andre omgang og nå var det hans tur til å bli tomålsscorer. Deretter var Sørhøy på farten igjen og satte inn sitt tredje og fjerde for kvelden, og dermed 10-0 på lystavla.

Ranheim er dermed fremdeles på tabelltopp, to poeng ned til RBK 2 på andreplass.

- En veldig bra prestasjon av oss hvor vi er veldig presise og spiller veldig godt sammen, oppsummerer Tarjei Smågesjø etter kampen.

Neste kamp for vårt andrelag er allerede på lørdag når Nybergsund IL Trysil gjester EXTRA Arena klokken 17:00.