Midtbanegigant signerer langtidskontrakt

Magnus Blakstad har forlenget kontrakten med 3-år

Magnus Blakstad har satt underskriften sin på en langtidskontrakt med Ranheim Fotball, og vil bli i den blåe drakten de neste tre sesongene. "Blakken" som han omtales, har vært ute med en korsbåndsskade siden hjemmekampen mot Kongsvinger i sommer, men håper på å være tilbake i juli. 

Annonse:
Heimdalingen "Blakken" kom fra Rosenborg i 2013, hvor han har mer eller mindre vært fast inventar på den sentrale midtbanen. Blakstad har slitt med skader, og røket korsbåndet en gang tidligere, som satt han tilbake i spill. Han kom sterkt tilbake, og det har ikke stått på interessen fra Eliteserieklubber. Nå er det Eliteseriespill med Ranheim som står i fokus, selv om han er klar på at om kneet ryker en gang til, står karrieren på spill.

Defensiv målscorer

Til tross for at Blakken oftes er å se han i ankerrollen, har han levert ti mål i OBOS-ligaen på de sesongene han har vært i Ranheim. Med sine 24 år har han fortsatt tid til å utvikle seg videre, og mange har troen på at han har potensiale til å bli en fast Eliteseriespiller. Med sin fysikk og relative målteft, vil han være en spiller våre motstandere vil frykte når han kommer tilbake. 

Gratulere med 24-årsdagen og med ny kontrakt hos Ranheim.

Annonse fra Obos-ligaen: