Nest siste finpuss endte med seier

Ranheim slo Levanger 2-1 i den nest siste treningskampen før seriestart mandag kveld.

Ranheim luftet troppen mot Levanger i kveldens treningskamp og lot 22 mann få sjansen i den nest siste treningskampen før alvoret starter mot Tromsø søndag om 13 dager.

De elleve som fikk sjansen i 1.omgang benyttet muligheten best og ledet 2-0 halvveis, mens Levanger scoret 2.omgangs eneste mål.

Perle fra Reginiussen

Ivar Furu headet Erik Tønnes corner direkte i mål etter et drøyt kvarter, før Mads Reginiussen på vakkert vis curlet inn 2-0 i vinkelen med fem minutter igjen av omgangen.

Ranheim fortsatte å dominere banespillet også etter hvilen og skapte flere store sjanser, men det var Levangers Ermal Hajdari som fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-1.

Lag 1.omgang: Lenes - Walker, Olsen Øveraas, Furu, Foosnæs - Sørløkk, Valla Dønnem, Reginiussen - Solbakken, Karlsen, Tønne.

Lag 2.omgang: Barli - Alseth, Kvande, Heggem, Olufsen - Lopez, Saugestad, Stamnestrø - Storflor, Sollie Rønning, Sørhøy.

Ranheims siste treningskamp før seriestart spilles førstkommende søndag. Da kommer GIF Sundsvall fra Allsvenskan på besøk. Kampen starter klokka 16:00.