Neste motstander: Blink

Ny treningskamp kl. 16.30 i abrahallen. Motstanderen er 2.divisjonslaget Stjørdals/Blink.

Ranheim deler treningstid med Stjørdals/Blink i Abrahallen dette tidspunktet. Et attraktivt lag å møte uansett. Så det er helt naturlig å møte de i en treningskamp.

Da det er vanlig treningstid kampen spilles i, vil kampen bli noe kortere ca. 2 x 40 min. Klubbene har hallen i kun 90 minutter.

Sist gang lagene møttes var i fjor vår. Det var 2.runde i NM, mye sto på spill for begge lag. Ranheims målsetting var 3.runde i cupen. Stjørdals/Blink kunne ha gjort litt av en bragd med seier over Ranheim.

Kampen endte 3-1 til Ranheim. Kim Riksvold åpnet kontoen etter kun 15 minutter. Mens Sondre Stokke gjorde spennende 2 minutter etter pause da han utliknet til 1-1.

Kort tid senere ble alle som var tilstede på EXTRA Arena vitne til kanskje årets scoring av Jakob Tromsdal som dundret inn 2-1. Til slutt dukket Michael Karlsen opp å sikret 3-1 seier. Ranheim avanserte til 3.runde i NM og tok i mot Kristiansund BK.

I ettermiddag skal nytt oppgjør spilles. Men er på langt nær viktig. For Ranheims del skal alle tilgjengelige spillere spille ca. en omgang hver. Troppen er lik som sist treningskamp.

Samtidig gleder vi oss å møte kjente fjes Ranheim, Are Tronseth, Thobias Navelsaker og Andreas Rye.

Vi ønsker hjertlig velkommen Kampen er snevret inn til ca. 80 minutter. Gratis inngang.