Neste motstander: Elverum

Høstjakta er i full gang. Søndag skal Ranheim ta i mot Elverum til kamp om verdifulle poeng.

Med tap mot Mjøndalen sist, er Ranheim klare til å slå tilbake med seier og viktige poeng i kampen om opprykk- og kvalifiseringsplass. Elverum kom sterkt tilbake i forrige runde da de, med en mann mindre, fikk med seg ett poeng mot Fredrikstad.

Til søndagens kamp vil dermed Remi Svindland stå over på grunn av suspensjon. Det samme gjør Marius Hagen som pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen sist. For Ranheims del er kaptein Eggen Rismark tilbake etter å ha sonet karantene mot Mjøndalen.

Første oppgjør mellom Ranheim og Elverum fant sted i mai 2013. Elverum tok ledelsen tidlig ved tidligere Ranheimspiss Emeh, men Ranheim svarte i andre omgang og vant til slutt 1-4 etter scoringer av Reginiussen, Rønning, Aas og Krogstad.

Hjemme på EXTRA Arena samme år ble det poengdeling og 2-2. Ranheim tok ledelsen to ganger ved Eek og Aas, men Elverum slo tilbake begge gangene. Elverumsingene var nære ved å få med seg alle tre poengene, men Even Barli vartet opp med dobbelredning på bortelagets straffespark på stillingen 2-2.

Elverum rykket ned fra OBOS-ligaen samme år, men var tilbake på nest høyeste nivå til årets sesong. På en forblåst og kald maidag møttes lagene igjen i Elverum i år. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig, og Ranheim stanget og stanget foran mål i en nesten 90 minutters jakt på utligning. På overtid lyktes Ranheim da Torgil Gjertsen ble felt og Michael Karlsen satte inn utligningen for trønderne.

Kampstart på søndag er kl 18:00. Bli med og støtt Ranheim inn i en spennende høst.