Neste motstander: Træff

I morgen er det klart for 1.runde i cupen. Vi tar turen til Molde for å møte 3.divisjonslaget Træff i første hinder på veien til Ullevål.

Annonse:

Træff spiller sine kamper på Reknesbanen, som ligger sentralt i Molde. Banen sto ferdig i 2008 med tilhørende klubbhus, tribunebygg, håndballbane og innendørs kunstgressbane.

Klubben ble stiftet 1. oktober 1924 og driver i dag med fotball og håndball. Tidligere drev klubben også med ski og sykkel. Klubbfargene er hvite trøyer, grønne bukser og hvite strømper. Klubben har ca. 1000 medlemmer, og er den nest største klubben i Molde.

Laget spilte i PostNord-ligaen, 2.divisjon, frem til fjorårets sesong ble avsluttet, da måtte de ta turen ned en divisjon sammen med så mange andre.

Træff har fostret flere kjente toppfotballspillere som den storkjefta Mjøndalen-spilleren Christian Gauseth og kjæresten og tidligere toppseriespiller Tina Wulf, tidligere Åsanes kjente spiller med shortsen langt over livet Jann Ove Wiik og ikke minst selveste Bernt Hulsker har vært innom klubben.

Annonse fra Obos-ligaen: