Nominert til årets trener

Svein Maalen er en av tre som kan bli årets trener i Eliteserien 2018.

Annonse:

I dag ble det klart hvem som kan vinne årets trener i Eliteserien, og Svein er selvfølgelig blant de nominerte. I tillegg til Svein, er Christian Michelsen i Kristiansund, og Eirik Horneland i Haugesund nominert.

Hovedpersonen selv velger å trekke fram resten av støtteapparatet.

- Det er veldig gøy å bli nominert til priser og sånt, men det er viktig å huske at dette er lagarbeid. Så for meg er dette fortsatt først og fremst en anerkjennelse på hvor god jobb vi har gjort i år. Både innad i støtteapparatet, men også i hele spillertroppen, sier Maalen som også synes at Michelsen (Kristiansund BK) og Horneland (FK Haugesund) er gode kandidater til å stikke av med den gjeve prisen.

- Gull av gråstein

Med én kamp igjen er vi sikret en plass på øvre halvdel, noe som ble målet etter at målsettingene ble justert opp midtveis i sesongen. Kristoffer Løkberg, som selv er nominert i kategorien årets mål, syns Maalen fortjener prisen.

- Svein fortjener prisen som årets trener fordi han har vært leder for et lag som har gjort noe historisk. Når var sist et semiprofesjonelt lag berget plassen i Eliteserien? Og det med god margin, sier midtbaneterrieren om nominasjonen av Maalen som årets trener.

Løkberg er krystallklar på at det er spillestilen til Ranheim og lederskapet som gjør at Svein Maalen bør ta pokalen hjem som årets trener.

- Når du tydelig kan se hva et lag forsøker å gjøre, både offensivt og defensivt, hver eneste kamp, tyder det på godt lederskap. Uten tvil årets trener i Eliteserien, by far, spør du meg. Han har jo også gjort gull ut av gråstein med sånne som meg, avslutter Løkberg med et glimt i øyet!

Vinneren avsløres under prisutdelingsshowet Fotballfesten, som avholdes søndag 25. november. Du kan se showet direkte på MAX fra klokken 21. Mer info finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: