Nordesign blir Hovedsponsor i 2017

Tar posisjon i front for realiseringen av drømmer.

Annonse:

Nordesign er mangeårig samarbeidspartner med Ranheim Fotball og har hatt en sentral rolle i sponsorpoolen. I 2017 trapper de opp ytterligere og tar posisjon helt i front i sponsorpoolen som Hovedsponsor. Dette innebærer blant annet at spillerne vil spille med logoen til Nordesign sentralt på brystet når Strømmen kommer på besøk i serieåpningen 2.april.

Nordesign sitt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Deres produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. Hovedkontor, showroom og lager ligger i Trondheim. Her treffer du dedikerte medarbeidere med en stor interesse for og kunnskap om belysning.

- Vi er veldig glade og stolte over at Nordesign viser oss tilliten og har sterk tro på at vi jobber riktig og med noe viktig. Å videreutvikle Ranheim som klubb med et sterkt fundament utenfor banen og med et lag i OBOS-ligaen som kan ta 3 poeng hver søndag. Nordesign er en bedrift som over år har bygd seg sterke og som gjennom langsiktighet, kunnskap, utviklingsfokus og sterk kultur har lyktes med å vinne en sterk posisjon i markedet. Vi har masse å lære av de og vil bære logoen på drakta med stolthet, forteller Daglig leder Frank Lidahl.

Med Nordesign på laget er en viktig posisjon i sponsorpoolen på plass.

- Vi er sterke i troen. På samme tid i fjor lå vi langt bak der vi nå er i arbeidet med inntekter. Det må bety at vi er på rett vei, det eneste som hjelper er tydelig retning, gjøre det vi sier vi skal gjøre og gjennom det engasjere enda flere. Nordesign er et eksempel på en aktør som gjennom det siste året har utviklet en enda sterkere tro og et tettere forhold til klubben. Vi skal engasjere og skape verdier sammen med våre partnere, sier Lidahl.

Vi oppfordrer alle til å følge Nordesign med Jens Juberg, Steinar Schrødter og Kristian Juberg i spissen enda tettere!
Annonse fra Eliteserien: