Ny keepertrener på plass

Arne Cato Gellein ønskes velkommen!

Annonse:

Egil Larsen gjorde en fantastisk jobb for Ranheim som keepertrener gjennom de fire siste sesongene. Foran 2017 endrer vi på denne rollen. Egil blir å finne som keepertrener i Levanger, mens vi har den store gleden av å ønske en supersulten Arne Cato Gellein velkommen til Ranheim som keepertrener. Vi ønsker han faktisk velkommen tilbake, Arne Cato har som sikkert flere husker en fortid som keeper på A-laget til Ranheim.

Arne Cato kommer fra RBK der han har vært keepertrener i utviklingsavdelingen de siste årene. Vi siktet oss tidlig inn på Arne Cato i denne rollen og mener vi har fått på plass et menneske som vil være med å videreutvikle kulturen i Ranheim. For Arne Cato sin del er Ranheim et naturlig neste steg på sin egen utviklingstrapp, vi får inn en person som får gode skussmål, som er voldsomt dedikert og ambisiøs.

Svein Maalen er meget fornøyd med å få nettopp Arne Cato Gellein med i teamet.

- Han har et brennende ønske om å bli keepertrener på heltid, keeperne kan se fram til en svært relasjonell trener som jobber tett med utøveren. Dette blir en meget viktig ressurs for klubben, skryter Maalen.

I tillegg til A-laget håper vi selvsagt også at Arne Cato blir en viktig ressurs for keeperutviklingen i klubben og trøndersk fotball for øvrig. Blant annet vil Arne Cato være keeperansvarlig under vinterens 9 BDO-økter for 15-16 år som skal fasiliteres og ledes av Ranheim Fotball på Ranheim Arena. Dette som et av tiltakene i samspillet mellom krets og toppklubb.

Vi ønsker Arne Cato Gellein velkommen til Ranheim!

Annonse fra Obos-ligaen: