Ny kontrakt for kapteinen

Christian Eggen Rismark signerer for to nye år i Ranheim-trøya.

Annonse:

- Fantastisk at vi resignerer Christian nå. Han har vært en av de beste spillerne våre så langt i år, og da er det viktig for oss å kunne ha han med videre, sier trener Svein Maalen.

Eggen Rismark blir ofte tatt frem som en av OBOS-ligaens beste spillere, og i vår ble han også tatt ut på "månedens lag" i divisjonen.

Maalen sier videre at kapteinen er en viktig spiller for trønderne - både på og utenfor banen. - Han har ikke spilt mye OBOS-ligafotball tidligere, men gjennom spill i Orkla og Nardo har han fått spilt masse seniorfotball, og står frem med rutine for oss. I tillegg er han også en fin type å ha i laget. Han kan mye fotball og har gode lederevner. En spiller som går foran og stiller krav - både til seg selv og lagkameratene, sier Maalen.

Stopperen er også selv fornøyd med å ha signert ny kontrakt. - Jeg signerer fordi jeg har stor tro på laget og prosjektet vi har gående i fjæra. Jeg har utviklet meg bra i Ranheim og ønsker å bli enda bedre, ser Eggen Rismark. 

Christian Eggen Rismark spilte barnefotball i Ranheim før turen gikk til Strindheim og Nardo. han kom til Ranheim i 2013 og scoret samme år sitt første mål i den blå trøya. Senere ble han leid ut til Orkla, før han i fjor var tilbake i Ranheim og fikk kapteinsbindet før denne sesongen. 

- Nå er vi med å kjemper i toppen, og vi har som mål å klare en kvalifiseringsplass. Vi har fått en god start, og går inn i høstsesongen med stor tro på at vi kan klare det. 

I går ble det klart at Torgil Gjertsen forlater Ranheim til fordel for Kristiansund i Eliteserien. Eggen Rismark gleder seg på vingens vegne og synes det er bra at andre lag ser til Ranheim for forsterkninger. - Det har en sammenheng med den nye kursen vi har staket ut, i tillegg til at vi spiller en type offensiv fotball som gir mulighet til å vise frem sine ferdigheter. Jeg tror flere kan ta turen opp en divisjon i fremtiden - enten med Ranheim eller med en annen klubb.

Annonse fra Obos-ligaen: