Ny seier for RIL 2

Mandag ble Stjørdals/Blink 2 beseiret på Extra Arena

Under gode forhold i vårsola på Ranheim fikk Ranheim 2 sin største prøvelse til nå i 4div. Blink 2 som oss, med en fin miks av A-lagsspillere og Rekrutter holdt godt stand i første omgang og holdt Ranheim fra de største sjansen, samtidig som de var farlige på kontra. 0-0 til pause.

Etter hvilen gikk Ranheim knallhardt ut av startblokkene og gikk opp til 1-0 med Olufsen etter 1min. Få minuttere senere fant Glenn Walker, luftens baron Sivert Solli med et strøkent innlegg og 2-0 var et faktum. Ranheim tok fullstendig over i 2omg, og to mål på corner signert John Birger Morud og John Erland Bergh punkterte kampen. 4-0 totalt var et godt resultat mot en god og hardtarbeidende motstander fra Stjørdalen.

Sjanser 24-5 (8-5 til pause)
Mål 4-0 (0-0 til pause)