Ny sesong, i ny drakt

Det er begynt å sildre i bekken. Snart kommer lukten av bråte- brann, blandet med lukten av gjødsel.

Annonse:

Om ikke lenge begynner korpset å høres langs Ranheimsveien, mens de øver til 1. og 17. mai.

Og nå er vårens sikreste vårtegn bare en drøy uke unna, seriestarten på EXTRA Arena. Vi går sesongen spent i møte, og gleder oss til ny sesong sammen med publikummet vårt nede i fjæra.

Og ikke minst, vi gleder oss til å vise oss frem i helt du drakt. Klubbens motto for sesongen er «Arbeidsfolk siden 1901». Og drakten er en viktig del av fortellingen.

Drakten har historisk sus, og er inspirert av trøya Ranheim spilte i under den legendariske 3-1 seieren mot det Tsjekkiske storlaget Viktoria Plzen, 3. juli 1947.  

Draktens farge er i original Konge- blå, med krageparti og knapp. Med detaljer og inspirasjon fra tidligere Ranheim- årganger.

Vi er kjempestolte av sluttresultatet, og spillerne gleder seg til å ta den i bruk. Samtidig håper vi vårt trofaste publikum blir å se i den, når vi spiller kamp.

(Saken fortsetter under videoen)


Drakten er i salg fra 20.mars

Drakten er bestilt i begrenset antall, og da det er mulig å kjøpe på nett her. Eller på våre salgspunkter på Sirkus Shopping, EXTRA Grilstad og selvfølgelig kampdag. Den vil også være mulig å få kjøpt under vårt Kick Off 29. mars

Sesongen nærmer seg med stormskritt. Gutta er klare for ny sesong i Eliteserien. Er du? Sesongkort kjøper du her nå.

Annonse fra Obos-ligaen: