OBOS-ligaens beste i april

Skryt til Ranheim i kåring av månedens spiller og trener.

Annonse:

Eurosports OBOS-ekspert Roger Risholt har oppsummert første måned av årets OBOS-liga. I sin oppsummering har han også kommet med kåringer av aprils beste spillere og trenere - samt skuffelsene.

På topp på listen over de beste spillerne finner vi vår egen Mads Reginiussen. - Reginiussen er god både med og uten ball. Han er den viktigste spilleren i et ungt Ranheim-mannskap. Har i tillegg bidratt med to scoringer og en målgivende, skriver Risholt.

På sjetteplass på listen over de ti beste spillerne, har Risholt funnet plass til kaptein Christian Eggen Rismark. -  Ranheims kaptein har så langt vært en bauta i forsvaret til trøndrerne og er grunnen til at laget nesten ikke slipper inn mål. Han er også god og viktig i oppspillsfasen.

Skryten til trønderne stopper ikke der fra Risholt. På topp over de beste trenerne i april ligger Svein Maalen. Om Maalen skriver Risholt at han leder laget han mener er ligaens største overraskelse så langt. - Trønderne har levert bra både resultatmessig og spillemessig mot tøff motsand. De har bare sluppet inn tre mål, noe som er minst av samtlige lag i OBOS-ligaen. 

Les hele artikkelen her

Så blir det spennende å se da, om Ranheim kan høste like mange plasseringer på de samme listene etter mai måned.

Neste kamp er søndag borte mot Elverum. Deretter møter vi Fredrikstad på EXTRA Arena. 

Annonse fra Eliteserien: