Poengdeling mot Orkla

Det endte 2-2 mellom Ranheim 2 og Orkla.

Det ble en kamp som bølget mye frem og tilbake. Orkla var aggressive i presset og nektet Ranheim tid og rom til å bygge opp sine angrep bakfra. Dermed klarte bortelaget å bryte og sette i gang eget angrep.

Allikevel var det hjemmelaget som tok første stikk etter en drøy halvtime. Orkla låste av høyt på et utspill fra Lenes. Keeperen fant Marius Augdal som stod helt alene på midtstreken. Han slapp ballen gjennom til venstreving Sørhøy som banket ballen i krysset. 1-0 stod seg også til pause.

Tyve minutter ut i andre omgang skulle Orkla få sin utligning. Et hjørnespark ble slått inn i feltet og ballen fant til slutt Jan Inge Lynum som satte ballen bak Lenes.

Kun minuttet etter var Orkla igjen nære scoring. Et innlegg bak i feltet ble headet i tverrligger og over.

Nå bølget det virkelig frem og tilbake og lagene fikk annenhver gang hvert sitt farlige angrep. Nå var det Ranheims tur og hjemmelaget fikk brettet ut spillet på høyresiden hvor Jørgen Olsen Øveraas kom stormende. Hans knallharde innlegg gikk forbi første duell, men på bakre kom Joachim Olufsen og satte kontant inn 2-1.

Et kvarter senere kom Orkla frem på sin høyre side. Innlegget så ut til å havne i hendene til keeper Magnus Lenes, men sisteskansen feilberegnet ballbanen i duell med en Orkla-angriper og i stedet havnet ballen hos Emil Lynum som satte inn kveldens siste mål.

Dermed ble det ett poeng til begge lagene, som gjør at Ranheim 2 har andreplassen på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd 5. Neste kamp spilles allerede fredag mot Tiller på Tobb Arena.

- Vi får aldri skikk på spillet vårt, og vi møter en motstander som løper mer enn vi er vant med og river opp spillet slik at vi kommer ut av rytmen, sa Tarjei Smågesjø etter kampslutt.

Smågesjø er godt fornøyd med innsatsen og viljen spillerne la ned i dagens kamp, men er sammen med de som var utpå banen noe skuffet etter ett poeng mot Orkla.

Kampfakta

Mål
33’ MÅL: 1-0 Erlend Sørhøy (Augdal)
64’ MÅL: 1-1
68' MÅL: 2-1 Joachim Olufsen (Øveraas)