Ranheim-Bodø/Glimt 0-0 (0-0)

Det endte målløst da Glimt gjestet fjæra. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Endelig tilbake i fjæra etter landslagspausen. Fra kampen mot Odd hadde Maalen gjort to endringer i startelleveren. Reginiussen, som var ute med karantene for fire gule, ble erstattet av Sørløkk. Witry ble erstattet av Alseth.

Kampen startet med et smell, og gjestene fikk en god mulighet etter kun få sekunder, da en klarering smalt i magen på en Gllimt-spiller, og ble en god gjennombruddspasning. Heldigvis var forsvaret på jobb, og vi slapp en marerittstart. 

Kun ett minutt senere fant dagens kaptein, Kristoffer Løkberg, høyrekant Ola Solbakken med en pasning. Solbakken dro av en spiller, før han avsluttet knallhardt mot lengste vinkel. Ballen smalt i undersiden av tverrligger og ut, og plutselig var det Bodø/Glimt som slapp en marerittstart. 

(Saken fortsetter under videoen)

Ranheim førte etter dette. Mye ball, og flere godt oppbygde angrep, dessverre ikke de helt store målsjansene. 

Etter en knapp halvtime tok gjestene litt over. Først brøt de og spilte seg til avslutning fra skrått hold, men Barli var som alltid med på notene, og slo til hjørnespark. Det påfølgende hjørnesparket endte med en avslutning like utenfor.

Kun to minutter senere fikk gjestene faktisk ballen i mål, men dommeren mente Zinckernagel hadde brukt hånda i prosessen, og annullerte målet.

Ranheim tok seg sammen, og hadde grei kontroll det siste kvarteret før pause.

Etter pause startet Glimt best, og kom seg til flere svært potente sjanser. Even Barli vartet heldigvis opp med tilsvarende potente redninger, og Ranheim kom sakte, men sikkert, tilbake i kampen.

De ti siste minuttene tok det seg voldsomt opp, og Ranheim fikk noen gode muligheter til å avgjøre. I tillegg til flere farlige hjørnespark, kom Løkberg til to gode avslutningsmuligheter, som begge endte utenfor.

Bodø/Glimt var ikke ufarlige de heller, men forsvaret og Barli hadde grei kontroll på det som kom.

Neste hjemmekamp blir allerede neste uke. Da kommer Lillestrøm på besøk. Gjestene kjemper for tilværelsen i Eliteserien, og kommer garantert til å gi alt de har. Derfor er det viktig at du også tar turen for å støtte laget, og billetter kjøper du her.

Kampfakta: 

Ranheim:
Barli - Foosnæs, Furu, Kvande, Alseth - Sørløkk, Valla Dønnem, Løkberg - Tønne (Storflor 89'), Helmersen (Lillebo 76'), Solbakken (Solli 84')

Mål: Ingen

Gult kort Ranheim: Foosnæs (88')

Annonse fra Obos-ligaen: