Ranheim-Brann 0-3 (0-2)

Brann slo nådeløst tilbake. (Foto: Jørn Engberg)

Kampene mot Brann var blant høydepunktene i vårsesongen. Etter 0-1 i Bergen og 4-0 på Extra arena i Cupen, var det mange som håpet på nok en høydare. Første omgang var derimot lite å se om igjen.

Magnus Blakstads avslutning etter få minutter ble vår største mulighet de første 45. I motsetning til cupkampen, gikk avslutningen dessverre et par meter utenfor.

Brann var klart best før pause, og tok ledelsen etter 18 spilte minutter, da Bamba kom til skudd, og plasserte ballen hardt i vinkelen.

Maalen ble tvunget til å gjøre sitt første bytte tidlig. Heggem slet med magen, og måtte erstattes av Kvande.

Byttet genererte noen minutter i tillegg, og på overtid i omgangen doblet Brann ledelsen sin etter at dommeren vurderte Furus takling på Berisha som straffbar. Wormgoor var sikker fra straffemerket, og satte ballen høyt til venstre for Barli.

Etter pause kom et hakket mer aggressivt hjemmelag ut fra garderoben. Vi presset høyere, og man kunne se flere og flere antydninger til de gjenkjennelige angrepene, selv om de store sjansene uteble.

Da klokka passerte 90 spilte minutter var Sollie Rønning, som var kommet inn for Karlsen, derimot svært nære på å sette inn en redusering. Opdal var imidlertid på pletten, og det var heller gjestene som skulle kontre inn sitt tredje. I overtall tre mot to endte ballen til slutt hos Koomson, som satte ballen sikkert i mål bak Barli.

Nå er imidlertid sommerferien over, og neste kamp er allerede om en uke. Da går ferden til Rogaland, hvor vi møter Haugesund. Og om to uker får vi atter en gang storfint besøk i fjæra. Da kommer serieleder Molde, og billetter kan du sikre deg her.