Ranheim-Brann er utsolgt!

Vi har ingen flere billetter å selge.

Annonse:

I ettermiddag ble det klart at det ikke er mulig å kjøpe flere billetter til den utsatte seriepremieren Ranheim-Brann. Det betyr billettluka Vil ikke være åpen på onsdag.

- Det lå lenge i kortene at det kom til å bli utsolgt, men jeg hadde aldri i verden sett for meg at det ble over to døgn før kampen skulle spilles om igjen, sier salgsansvarlig privatmarkedet Fredrik Rostad Eriksen.

Mange bergensere tar turen til Trondheim. Billettene til bortesupporterne er også revet unna.

Brann er et populært lag, så denne kampen har vært av stor interesse lenge. Samtidig er Brann serieleder og Ranheim har imponert med 4 seirer av 5 mulige, som gjør det attraktivt å gå på Ranheimskamp.

Billetter kjøpt før 10.mars gjeldene

Alle billetter som ble kjøpt eller anskaffet i form av fribilletter før 10.mars gjelder fortsatt.

Vi minner samtidig om at sesongkort kjøpt etter 10.mars gjelder ikke til denne kampen.

- Jeg er utrolig stolt over å kunne si; det er utsolgt! Men samtidig lei meg for de som ikke har klart å skaffe seg billett til kampen, forteller Rostad Eriksen før han minner om Ranheim-Vålerenga.

- En ypperlig mulighet for den som ikke kom seg på kamp til Ranheim-Brann er å skaffe seg en billett til Ranheim-Vålerenga på lørdag nå. Før kampen er det også Fanzone, avslutter billettsjefen. Les mer om Fanzone i linken til høyre.

Billetter til Ranheim-Vålerenga kjøper du her

Annonse fra Obos-ligaen: