Ranheim - Byåsen 4-1 (2-0)

Seiret over Byåsen i dagens treningskamp.

Ranheim tok først ledelsen  1-0 ved Sørløkk etter ett kvarter, da han banket inn et innlegg fra Sørhøy på hel volley.

Bortelaget tok litt over midtveis i første omgang, men klarte ikke å skape de helt store målsjansene.

Noen minutter før pause fikk hjemmelaget en enorm dobbelsjanse. Først var det Johann Kosberg som fikk avsluttet mot lengste stolperot, men keeper Hovdevik reddet. Erlend Sørhøy fanget returen, den dundet retning mål via keeper og i tverrliggeren.

Like før dommeren blåste til pause jaget Kosberg keeper og fikk satt ut foten da Hovdevik skulle klarere. Ballen trillet over streken og 2-0.

Ranheim gjorde to bytter i pausen. Ut gikk Blakstad og Skarsem, og inn kom Lopez og Stamnestrø.

Kvarteret ut i omgangen gikk Ranheim opp i 3-0 da Walker mottok ballen på høyresiden inne i sekstenmeteren og sendte ballen sikkert inn i nettmaskene.

Kun minutter senere var Kolstad oppe i angrep da Lopez snappet opp ballen. Spanjolen satte fart på fremover og sendte ballen videre til Sørløkk som gikk forbi tre mann før han satte ballen i mål ved nærmeste stolperot.

På tampen fikk Byåsen sitt reduseringsmål da Andreas Rye fikk godt treff fra rundt 20 meter og ballen gikk opp i krysset bak Lenes.