Fjeldseth AS har inngått ny to-års avtale

Meget gledelig å nærme seg Lucia- feiring med nyheten om at elektrikerfirmaet Fjeldseth AS har inngått ny 2 års-avtale med Ranheim Fotball.

Annonse:

Avtalen befester Fjeldseth AS som Sølvpartner i klubben, og sikrer at Luciafeiringen på Ranheim torsdag, vil bli gjennomført med sikre elektriske lys.

Fjeldseth AS er en virksomhet med snart 120 års erfaring og lange tradisjoner i Trøndelag. Dette gjør firmaet til en av de virkelig tradisjonsrike Trondhjemsbedriftene. Hvor Fjeldseth AS de senere årene har hatt ansvaret for den elektriske monteringen i flere av byens signalbygg som bl.a; Trondheimsporten, THØ- bygget, NINA- huset, Energibygget, Lade Arena, Miljøbygget PB2 og sist men ikke ubetydelig- EXTRA Arena på Ranheim. 

- Fjeldseth har ikke kommet dit vi er i dag, om vi ikke hadde vært uredd, modig og turt å gå nye veier. I tillegg tror vi det er viktig med mye godt humør for å lykkes, sier administrerende direktør John Waatsveen.

Finn ut mer om Fjeldseth her

Klubben ser med stor glede frem til fortsettelsen av samarbeidet med Fjeldseth AS. Og håper samarbeidet kan utvikle seg stolt og ærverdig i over 120 år til.

- Vi kjenner igjen Fjeldseth i Ranheims, som vi opplever fremstår nytenkende, jordnær og offensiv på sin vei mot nye mål, avslutter Waatsveen. 

På bilde ser dere kjekke herrer med navn Svein Maalen, John-H Waatsveen. Arne Fjeldseth og Frank Lidahl

Fjeldseth
Annonse fra Eliteserien: