Ranheim-Tromsø 1-2 (0-2)

Tromsø ble for sterke i sesongens siste hjemmekamp. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

For tredje kamp på rad stilte Maalen med uforandret ellever. Så det var den samme gjengen som entret banen nå, som snudde til seier mot Lillestrøm for to uker siden. Og det ble det tidlig klart at måtte til også i dag.

For etter kun åtte minutter gikk bortelaget opp i ledelsen. En overgang ble tatt godt vare på, og alene med Barli gjorde Berntsen ingen feil. 

Kort tid etter skulle vondt bli verre. Tønne kolliderte med tromsøkeeperen, og holdt seg umiddelbart til baksiden av låret. Kantspilleren gjorde et forsøk på å fortsette, men måtte få minutter senere kaste inn håndkleet. Maalen ble altså tvunget til å gjøre taktiske endringer allerede før kvarteret var spilt.

Det kunne selvfølgelig vært mye verre, da erstatteren var Øyvind Storflor, som kom inn til sin 399. seriekamp i Norge.

Å komme under på hjemmebane er på ingen måte en fremmed følelse, og vi lot oss ikke påvirke noe særlig. Men av og til er fotball en nådeløs idrett, og i det vi var i ferd med å feste et grep rundt kampen, var Kvande uheldig med en berøring. Berntsen snappet ballen, og heller ikke denne gangen gjorde han feil alene med Barli. 

Resten av omgangen svingte, og begge lag hadde muligheter til å score, uten å få det til.

Vi fikk også andre omgangs første mulighet. Et svært godt innlegg fra Foosnæs fant Solbakken, som stormet inn fra motsatt kant. Headingen var knallhard, men gikk dessverre like utenfor.

Minutter senere skulle vi imidlertid få reduseringen vår. Foosnæs var på hugget, og snappet ballen fra en tromsøspiller. Fra kort hold satte han sitt første mål i Eliteserien, og vi var inne i kampen igjen.

Vi flyttet laget opp i banen etter dette, noe som førte til flere gode muligheter, men åpnet også for overganger fra Tromsø. 

Mot slutten fikk både Helmersen og Reginiussen gode sjanser til å utligne. Marginene var dessverre ikke på vår side, og Tromsø tok alle poengene.

Nå er det to uker til neste, og sesongens siste, kamp. Da skal vi til Oslo og møte Vålerenga. Vi har etter kveldens resultater ikke lenger mulighet til å ta femteplassen, men kampen mot Vålerenga blir en ren kamp om 6.plassen. Med lik målforskjell, og tre poeng å gå på, har kampen alt å si. Kampen spilles på Intility arena, og vises på Eurosport player og pluss.

Ønsker du å være sikret plass på alle våre hjemmekamper neste sesong? Selvfølgelig gjør du det! Sesongkort for 2019-sesongen er i salg, og de kan kjøpes her.

Asset 1 Asset 2
1
Barli


23
Witry
3
Kvande
18
Furu
24
Foosnæs
Goal 57'


7
Reginiussen
11
Valla Dønnem
16
Løkberg
Substituted out 71'


26
Solbakken
Substituted out 85'
27
Helmersen
15
Tønne
Substituted out 15'
Innbyttere
12
Lenes
5
Alseth
21
Tromsdal
13
Olufsen
Substituted in 85'
10
Storflor
Substituted in 15'
17
Sørløkk
Substituted in 71'
14
Lillebo
Innbyttere
  • 12
    Lenes
  • 5
    Alseth
  • 21
    Tromsdal
  • 13
    Olufsen
    Substituted in 85'
  • 10
    Storflor
    Substituted in 15'
  • 17
    Sørløkk
    Substituted in 71'
  • 14
    Lillebo

Kampfakta:

Ranheim:
Barli - Foosnæs, Furu, Kvande, Witry - Reginiussen, Valla Dønnem, Løkberg (Sørløkk 71') - Tønne (Storflor 15'), Helmersen, Solbakken (Olufsen 85')

Mål: 0-1 Berntsen (8'), 0-2 Berntsen (34'), 1-2 Foosnæs (57')

Kort Ranheim: Ingen

Annonse fra Obos-ligaen: