Seier for rekrutt mot Melhus

Ranheims rekrutter tilbake på andreplass etter kveldens seier på EXTRA Arena

Kampen mot Melhus startet veldig bra for Ranheims rekrutter; Etter knappe seks minutter kom Erlend Sørhøy fri og satte inn 1-0. Hjemmelaget fortsatte å storme frem i angrep, og kort tid etter var Ranheim farlig frem på igjen. Et innlegg fant hodet til Sørhøy som headet over keeper, men en Melhus-forsvarer fikk på akrobatisk vis klarert på streken - via tverrliggeren.

Men Sørhøy skulle allikevel få sitt andre mål. Etter 14 minutter kombinerte Ranheim flott på høyresiden og Alseth dro seg helt ned til dødlinja. Høyrebacken slo inn foran mål til Sørhøy som enkelt satte inn 2-0.

Ranheim hadde god kontroll på motstanderen, og slapp de til få sjanser.

- Vi styrer fra A til Å, som de sier. Vi fremstår bra defensivt, spesielt på deres halvdel med å vinne igjen ballen, sa Tarjei Smågesjø etter kampen.

Etter Ranheims gode åpning på kampen, roet deg seg noe utover i første omgang og i starten av den andre med et hjemmelag som var ivrige etter å gå i angrep men spilte i stedet på seg brudd. Heldigvis for Ranheims del, ble de ikke straffet for det.

- Vi bruker for mange touch og det går for sent fremover med for mye føring. Til slutt blir det en mental prøve, sa Smågesjø.

To minutter før slutt var Torbjørn Heggem sterk i feltet på hjørnespark og headet ballen opp i motsatt kryss og 3-0. Da hadde Ranheim bommet på straffespark kun minutter før.

På overtid drev Anders Wiik Hosen seg igjennom på høyre side og slo presist inn i feltet hvor Konrad Ven Hansen stod helt umarkert og banket inn kampens siste scoring på hel volley.