Seier i tett kamp mot Sverresborg

Ranheim 2 kriget inn 2-3 seier borte mot Sverresborg på Mandag.

Annonse:

Ranheim kom best i gang på Havstein, og var det laget som ønsket å kontrollere kampen med ballen. Sverresborg presset høyt og aggressivt, angrep hurtig når de fikk sjansen, men fikk lite tid til å etablere eget spill på grunn av Ranheim sitt høye press. 

Etter 7minutter fant ett Siver Solli innlegg Mantas Petruska som satte inn 0-1 for Ranheim. Sverresborg utlignet på en corner 20 minutter senere, før Simen Sandmæl satte opp Johann Kosberg alene med keeper på en kontring 5 minutter før pause. 1-2 til Ranheim til pause i en omgang Ranheim hadde brukbar kontroll. 

Etter hvilen jevnet kampen seg mer ut og Sverresborg fikk ha litt mer ball i perioder. Utover i omgangen tok Ranheim tilbake litt initiativ da Sverresborg begynte å merke tempoet i kampen med to lag som presset høyt og dundret i angrep. Sverresborg fikk nok en utilgning på corner etter 52 minutter, og fikk med det blod på tann. Ranheim red av den lille stormen som kom og tok ledelsen ved Johann Kosberg igjen etter 71 minutter, assistert av Glenn Walker. 

De siste 20 minuttene ble det kjemping om poengene og noe hawaii. Sverresborg  flyttet etterhvert mange mann opp i angrep og lempet baller inn i feltet, mens Ranheim fikk sine kontringer og etablerte også i perioder etablerte angrep mot Sverresborg og tvang dem lavere. 
Tiltross for store sjanser til begge lag på slutten endte kampen 2-3 til Raneheim. 

Mål 2-3 
Sjanser 10-10 

Ranheims Lag 
Magnus Lenes 
Oliver Kålvik (John E. Bergh 70) - Henrik Blomseth - Ivar Furu (Kasper Røe 45) - Glenn Walker
Simen Sandmæl - Jacob Tromsdal (Sander Saugestad 45) - Isak Eliassen (Oliver Kålvik 80) 
Sivert Solli (Konrad Hansen 75) - Johann Kosberg (Birger Morud 90) - Mantas Petruska (Mikkel Aasbø 90) 

Neste kamp for Ranheim 2 er Tirsdag 22.05 hjemme mot Vestbyen kl. 1930 vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: