Seier mot Melhus

Melhus ble påført sitt første tap på 13 måneder da de besøkte fjæra på Mandag. Ranheim 2 vant kampen 1-0

Ranheim møtte Melhus til toppkampen i 4divisjon på Extra Arena Mandag. Melhus gikk tøfft ut fra start, men Ranheim lå kompakte og forsvarte seg, og nektet Melhus de store mulighetene. Ranheim spilte seg gradvis inn i kampen og fikk ofte spilte seg ut bakfra uten at angrepsrytmen stemte helt på siste 1/3del. Etter 30 minutter vant Ranheim ballen sentralt og Konrad Hansen spilte gjennom Stian Bakken Haugen. Stian kjippet ballen elegant over keeper og 1-0.

Etter hvilen fortsatte kampebildet som i første omgang. Lagene vekslet mellom ta kontrollere ball, ligge kompakt og løfte seg høyt. Etterhvert flyttet Melhus flere mann opp i angrep for å få et resultat, samtidig som de satte inn Ranheim legenden Geir Holthe. Ranheim fikk store rom å kontre i, men kontringene ble ikke utnyttet og Ranheim ryddet unna foran en solid Aleksander Hovdevik i buret. Kampen ebbet ut i 1-0 etter knallhardt arbeid av Ranheims Juniorer
En voksen og solid kamp av et ungt Ranheimlag som var tilstede i alle spillets faser i denne kampen.