Sikret opprykk til 3.divisjon

I går, mandag, sikret Ranheim 2 opprykket til 3.divisjon da Rørvik gjestet EXTRA Arena. (Arkivfoto fra tidligere opprykk)

Et Rørvik-lag som ikke hadde annet å spille om enn tabellplassering. Ranheim 2 kunne med poeng i denne kampen sikre opprykket til 3. divisjon uten teoretisk mulighet til å bli hentet igjen av noen lag.

Ranheim gikk inn i kampen som storfavoritter, og viste tidlig hvordan kampbildet ville bli utover i kampen. Den unge Ranheimgjengen tok kontroll om ballen, og skapte noen mindre sjanser innledningsvis i kampen, mens Rørvik slet med å i det hele tatt å få ballen over på vår halvdel. Etter halvtimen spilt fikk Ranheim 2 hull på byllen ved Johann Kosberg etter nydelig brodering gjennom rørvikingenes forsvar.

Utover i omgangen kom Rørvik til noen småsjanser uten at det ble helt farlig for hjemmelagets målvakt. Kampbildet var stort sett likt etter målet, og stillingen holdt seg den samme da førsteomgangen ble blåst av.

Like etter hvilen hadde gjestene sin beste periode i kampen, da de klarte å etablere litt spill på vår halvdel, uten at de klarte å skape de helt store sjansene. Rørvik måtte fremover, og dermed kom vår andre scoring for kvelden, da Johann Kosberg satte inn sitt andre mål for kvelden. Kampbildet fortsatte, og det oppsto mer rom for Ranheim 2. Rørvik fikk en del dødballer, noe som kanskje var deres beste mulighet i en slik kamp. Hjemmelaget holdt unna på disse, og hadde god kontroll på oppgjøret.

Mot slutten av kampen slet Ranheim med å spille sitt spill, og kampbildet ble mer gunstig for gjestene fra ytre Namdal. På bekostning av dette kom Ranheims trefje svoring for kvelden etter 90 spilte, ved Mathias Nielsen. Kampen ender dermed 3-0 til Ranheim, som med det er klare for neste års 3.divisjon. Vi takker Rørvik for kampen.