Skråblikk: Haugesund

Selv på svarte dager finnes det øyeblikk å ta tak i, se hva vi har funnet!

Annonse:

Det ble en mørk, mørk aften takket være to sene scoringer fra Haugesund. I solskinnet på Extra Arena var det duket for fest med ny bar på stadion og solskinn. Heldigvis, i de mørke stunder, er det noen som skinner det lille ekstra. På denne dagen, var det Even Barli.

Even Barli stod en glimrende kamp, til tross for to baklengs. Han viste nok en gang at han er en mann å stole på, og kan bli matchavgjørende i løpet av sesongen. Han hadde ikke bare en god redning, men tre(!) helt vanvittige redninger. To ganger hadde Wadji sjansen, som her over, og en alene med Barli som stod fjellstøtt. Rett før 0-1 viste han mestertakter når han fikk slått ballen over til corner fra kloss hold. Even Barli, han er i vater.

Innkast

Noe skråblikkeren har bitt seg merke i er Eliteseriespillernes egenskaper på innkast. Regelen sier at man skal ha to ben plantet i bakken, noe som mange ikke behesker. Det er ikke mange år siden Dagbladet hadde sak på en spiller som hadde hattrick i feilkast. I kampen mellom Ranheim og Haugesund fikk man nok et eksempel på at innkast ikke er det som blir øvd nok på. 

Mange spillere i Eliteserien kaster langt, men hvor mange kaster med begge ben i bakken? Finn det ut i neste Eliteserierunde! 

Annonse fra Eliteserien: